tisdag, juli 27, 2010

Sjukdom

Då ska vi se.. Åkte ner till öland i tisdags em ,de va varmt utan ac men gick rätt ok.
Grillade på kvällen sen, patrik, sophie å filipha va där nere oxå.
Onsdagen tillbringade vi på stranden hur underbart som helst och de va inte ens kallt i havet! =)
Sedan åkte vi å handlade inför kvällen blev ganska sen grillning den kvällen å rusk väder va de oxå!!
Torsdagen va vi oxå på stranden va varmt satan! men inte lika varmt i vattnet så jag höll på på land mestadels! va ju inte så pigg heller. Kraftigt förkyld å hosta samt problem me andningen.
Senare på dagen så bar de av hemmåt för allihopa. jag va hemma runt halv 8 tiden..Fick ta en hel de doser astmaspray som inte ens hjälpte..
På fredag kväll gav jag upp så fick komma till läkaren å inhalera lite då jag hade slem i ena lungan. Kändes bra den natten å inte så tungt att andas men lördags söndag va presic likadant så läkaren fick de bli i måndags igen! Där var jag i 2 timmar.. Inhalationer, lyssnande på lungor stick i fingret pef blåsning...mm massa väntan va de, men de slutade me en kortison behandling 5 tabletter om dan.. hmm
Men de hjälper redan mkt lättare att andas, behöver inte anstränga mig! Visst känns i kroppena tt man inte är pigg men man orkar iaf gå upp i trapporna utan att stanna varanatt steg!!
Idag skiner solen! Helt underbart. så jag hoppas den skiner tills den kommer till balkongen så jag kan sola!!Måste ju ha fin färg tills på lördag då det är Bröllop för finaste Kusinen! har aldrig varit på bröllop så de ska bli kul.
Nu ska jag ta tag i min lägenhet en sväng å dra en vals me snabeldraken =)

tjingeling*
//Anna

Inga kommentarer: